Thu, Aug 23 | Journalen, Arkivenes Hus

Frokostmøte - Markedsføring av klyngen og klyngens deltakere

På dette frokostmøtet presenterer vi kommende messer og konferanser som det kan være aktuelt for våre klyngedeltakere å være med på.
Registreringen er lukket
Frokostmøte - Markedsføring av klyngen og klyngens deltakere

Tid og sted

Aug 23, 2018, 8:30 AM – 10:30 AM
Journalen, Arkivenes Hus, Richard Johnsens gate 12, 4021 Stavanger, Norge

Om arrangementet

  • 3. - 5. oktober arrangerer PIARC (World Road Association) en internasjonal konferanse med tittelen "Road Tunnel Operations and Safety".
  • 30. oktober - 2. november arrangerer Statens vegvesen Teknologidagene 2018 som arrangeres av Statens vegvesen i Trondheim.
  • 22. - 24. januar 2019 arrangeres Artic Entrepreneur 2019, som er vinterens store møteplass for anleggsbransjen på Gardermoen.
  • 3. - 9. mai 2019 arrangeres World Tunneling Conference i Napoli, Italia.

På alle disse arrangementene er det mulig å stå på stand. Spørsmålet er: HVILKEN eller HVILKE vi skal velge å være synlige på?For at ikke inngangsbilletten for den enkelte skal bli for høy ønsker Norwegian Tunnel Safety Cluster å samarbeide med dere bedrifter om en stor, felles stand på slike arrangementer. Dette gjør at vi blir mer synlige, samtidig som kostnadene for den enkelte blir mye lavere enn om vi skulle ha kjøpt hver vår stand.

Vi byr på frokost, gir dere en gjennomgang av de mest aktuelle messene og konferansen som arrangeres høsten 2018 og 2019 og håper dere gir oss noen signaler på om og eventuelt også hvilke arrangementer det vil være aktuelt å delta på i tiden framover.

Arrangementet er gratis og forbeholdt deltakerne i Norwegian Tunnel Safety Cluster.

Påmeldingsfrist: Mandag 20. august.

Del dette arrangementet