Mon, Dec 16 | Kvernelandsveien 100

Julefrokost i test- og demonstrasjonstunnelen

NTSC inviterer til julefrokost i «klyngetunnelen» på Ganddal. Det blir visning av demonstrasjonstunnelen, mulighet til å teste vår nye Virtual Reality tunnel og gode muligheter for nettverksbygging på tampen av året. NB! Se veibeskrivelse i detaljene under
Registreringen er lukket
Julefrokost i test- og demonstrasjonstunnelen

Tid og sted

Dec 16, 2019, 8:30 AM – 10:00 AM
Kvernelandsveien 100, Kvernelandsveien 100, 4323 Sandnes, Norway

Om arrangementet

Vi har mye å feire! Med fersk Arena Pro status har klyngen fått fornyet tillit som et viktig innovasjonsøkosystem for utviklingen av fremtidens transportinfrastruktur. Samtidig begynner vår fysiske test- og demonstrasjonstunnel endelig å ta form, gjennom målrettet arbeid og en fantastisk dugnadsånd blant våre medlemmer.

Klyngen ønsker derfor å invitere alle medlemmer og gode samarbeidspartnere til en uformell julefrokost i test- og demonstrasjonstunnelen på Ganddal, mandag 16. desember fra kl. 08.30 – 10.00. Vi serverer gløgg, grøt og pepperkaker! 

Du vil få høre mer om klyngens strategi for de neste fem årene, og mulighetene som følger med den nye demonstrasjonstunnelen for deg som er medlem i NTSC. I tillegg vil du få muligheten til å få teste ut vår nye virtuelle tunnel og gå deg en tur i den digitale tvillingen av Ryfast! 

Husk å kle deg godt - det kan være kaldt i tunnelen en desembermorgen.

NB! Veibeskrivelse

test- og demotunnelen har ingen egen adresse, så det anbefales å følge kart/GPS til Kvernelandsveien 100. Følg veien videre fra nevnte adresse, over togskinnene og til venstre. Tunnelen ligger i enden av veien.  

Del dette arrangementet