Thu, Sep 19 | Quality Hotel 33

KANSELLERT! TunnelTreff Oslo

Digitalisering og nye forretningsmodeller – hvordan initiere og gjennomføre digitaliseringstiltak som skaper bærekraftige forretningsmodeller og økt konkurransekraft? TunnelTreff har som mål å gi innsikt, skape dialog og bidra til nettverksbygging.
Registration is Closed
KANSELLERT! TunnelTreff Oslo

Tid og sted

Sep 19, 2019, 1:00 PM – 3:30 PM
Quality Hotel 33, Østre Aker vei 33, 0581 Oslo, Norway

Om arrangementet

Digitalisering og bærekraft er begreper som preger utvikling av norsk næringsliv. I Norge er vi godt posisjonert for å lykkes i overgangen til et digitalt og mer bærekraftig samfunn, men hvordan bør bedrifter jobbe strategisk med mulighetene og utfordringene for å lykkes og sikre verdiskapning?

Vår hovedforedragsholder Jan Helge Viste er til daglig Prosjektleder Digitalisering for GCE Node, hvor han blant annet er ansvarlig for «Business Development Lab» som søker å bistå bedrifter med kompetanseheving og rådgivning innen innovasjon og strategisk forretningsutvikling. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU med videreutdannelse innen pedagogikk, og kan vise til 30 års erfaring som konsulent innen IKT og olje- og gassbransjen.

Programmet er under utvikling, og oppdateringer publiseres fortløpende.

Om TunnelTreff:

TunnelTreff er en uformell møteplass i Oslo og Stavanger for medlemmer i NTSC og andre som er interessert i samspillet mellom bransje, bærekraft og smart teknologi. Vi setter fokus på et nytt tema hvert gang, og inviterer aktuelle foredragsholdere til å dele sine perspektiver. I tillegg får vi innblikk i nye og spennende løsninger fra noen av våre gründere.

Del dette arrangementet