Fri, May 29 | Nettmøte

KICK-OFF FASE 2: Demotunnelen i Ganddal

VIA har sluttført første fase av bygging av ny Demonstrasjonstunnel i Sandnes. Nå ønsker vi å invitere våre medlemsbedrifter til KICK-OFF FASE 2 med mål om full drift i løpet av tredje kvartal 2020. Link til TEAMS-møtet finner du ved å trykke "LES MER".
Registreringen er lukket
KICK-OFF FASE 2: Demotunnelen i Ganddal

Tid og sted

May 29, 2020, 10:00 AM – 11:00 AM
Nettmøte

Om arrangementet

(BLI MED PÅ TEAMS-MØTET HER)

VIA - Vital infrastruktur arena har nå sluttført den første fasen i bygging av en ny Demonstrasjonstunnel i Sandnes, der det nå er bygget en fysisk 1 til 1-modell av en tunnel inne i en fjellhall. Tunnelen vil bli et viktig tilbud til klyngens medlemmer som test-, demonstrasjons- og opplæringsanlegg. 

Den neste fasen i prosjektet er å planlegge og installere det tekniske utstyret i tunnelen, samt planlegging av selve driften. Vårt mål er at anlegget er i full drift i løpet av tredje kvartal 2020. 

Vi ønsker å invitere til en Kick-off der vi presenterer status for prosjektet og plan for videre arbeid og involvering. Vi håper på stort engasjement og deltagelse, anlegget er til for våre medlemmer og vi ønsker at dere tar aktiv del i planleggingen slik at sluttresultatet er best mulig tilpasset deres behov. 

TIDSPUNKT: Fredag 29. mai, kl. 10:00 - 11:00

STED: Teams-møte 

Møtelink sendes ut til påmeldte deltakere i forkant av TEAMs-møtet og gjøres også tilgjengelig her dagen før arrangementet. 

Møtet er forbehold medlemmene i NTSC. 

Eventuelle spørsmål knyttet til dette arrangementet sendes til Odd Løyning (odd@viacluster.no), prosjektleder i VIA og prosjekteringsansvarlig for demotunnelen. 

Del dette arrangementet