Tue, Oct 30 | Clarion Hotel & Congress Trondheim

Teknologidagene 2018 - bli med - stå på stand

Teknologidagene blir i år arrangert for 15. gang. I fjor samlet Teknologidagene rundt 1000 deltakere og det forventes et minst like høyt deltakerantall også i år. Arrangementet samler fagfolk fra kommuner og fylkeskommuner, næringsliv, Statens vegvesen, eksterne forskningsmiljø og studenter.
Registreringen er lukket
Teknologidagene 2018 - bli med - stå på stand

Tid og sted

Oct 30, 2018, 9:00 AM – Nov 02, 2018, 4:00 PM
Clarion Hotel & Congress Trondheim, Brattørkaia 1, 7010 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Teknologidagene er et viktig utstillingsvindu for Statens vegvesen og også for andre aktører. Onsdag 31. oktober og torsdag 1. november kan eksterne aktører stå på stand i et eget messeområde. Som i fjor ønsker Norwegian Tunnel Safety Cluster å være synlig med egen stand i messeområdet disse to dagene.

I år håper vi at flere av våre deltakerbedrifter blir med til Trondheim, slik at vi kan rigge opp en større, felles stand. Ved å stå samlet under en felles paraply blir vi synligere og får bedre profilering, enn om vi står enkeltvis hver for oss. I tillegg blir det billigere, kjekkere og mer sosialt om flere står sammen.

Praktisk informasjon og påmelding

  • Norwegian Tunnel Safety Cluster ordner med bestilling av felles stand og koordinerer påmeldingen på vegne av dere bedrifter.
  • Prisen blir kr 4500,- eks. mva. per bedrift. Dette dekker plass på felles stand, samt lunsj og pausemat for 1 person begge dagene.
  • Det er mulig å kjøpe ekstra deltakerpass for kr 1 100 eks. mva. per dag, som dekker konferansedeltakelse, kaffepauser med forfriskninger og lunsj i tillegg.
  • Flybillett tur/retur Trondheim og hotellovernatting kommer i tillegg, og bestilles og betales av den enkelte bedrift.
  • Tapas onsdag kveld kl. 1700 - 1800 er gratis, men det er bindende forhåndspåmelding.

Ønsker du å melde på din bedrift? Ta kontakt med Helen Roth på e-post helen@tunnelcluster.no innen fredag 5. oktober.

Det er bindende påmelding til arrangementet og faktura for deltakelse sendes ut på forhånd.

Del dette arrangementet