Tid er ikke bestemt ennå | Arkivenes Hus, Arkivaliet

Utsatt! Introduksjon til diciplined entrepreneurship (MiT reap)

På grunn av den pågående Koronavirus-situasjonen utsettes arrangementet 21. april 2020, på ubestemt tid. Workshopen bygger på Diciplined Entrepreneurship, en metodikk fra MIT Center for Entrepreneurship i Boston som er en prosess på 24 steg som vil forandre måten man bygger selskap på.
Registreringen er lukket
Utsatt! Introduksjon til diciplined entrepreneurship (MiT reap)

Tid og sted

Tid er ikke bestemt ennå
Arkivenes Hus, Arkivaliet, Richard Johnsens gate 12, 4021 Stavanger, Norge

Om arrangementet

Dette er en metode som er godt egnet for deg som har en bedrift som har skaleringspotensiale og skal bygge selskap på en strukturert måte. Metodikken legger grunnlaget for alle programmer i regi av Innovation Dock, og vi er ledende på området i Norge. 

Vi tar deg igjennom deler av denne prosessen og gir deg verktøyene du trenger for at du skal bygge din egen bedrift gjennom lansering av innovative produkter og forretningsmodeller. Vi har fokus på kunde og marked fremfor produktutvikling – det hjelper ikke med et godt produkt hvis ikke markedet er klar for det.

Mange tror at entreprenørskap er noe som ligger i blodet og ikke kan læres, men de beste entreprenørene er ikke født med noen spesielle ferdigheter – det kan læres og alt kan sette i system. De som bygger selskapene sine med denne metodikken i bunn er bevist at lykkes bedre og vokser raskere. 

Arrangementet er gratis. 

Medarrangører: 

Norwegian Smart Care Cluster

Nordic Edge Smart City Innovation Cluster

Norwegian Enegy Solutions

Norwegian Offshore Wind Cluster

Del dette arrangementet