Forretningsmuligheter på tvers – Gründer i vekst 2.0

Oppdatert: 25. sep. 2020Medlemsbedrifter og gründere med muliggjørende teknologi inviteres til å møte kunder og oppdage forretningsmuligheter på tvers av bransjer/klynger.


I samarbeid med flere andre klynger inviterer VIA til et nytt arrangement i Gründere i vekst-serien (GiV 2.0), som er støttet av Rogaland fylkeskommune. Medlemsbedrifter og gründere med muliggjørende teknologi inviteres til å møte kunder og oppdage forretningsmuligheter på tvers av bransjer og klynger.


Målgruppen er selskaper som utvikler teknologier som kan anvendes på tvers av sektorer og som vurderer å ta steget inn i en ny bransje. Selskaper forbi idé-stadiet vil bli prioritert.


Selskapene som deltar vil få mulighet til å presentere seg, forbedre historiefortellingen og formidling av ideer og produkter de kan tilby. Nye Veier og Stavanger kommune er to av aktørene som deltar på arrangementet, og som vil gi tilbakemeldinger til selskapene.


Workshopen går over to dager, tirsdag 13. oktober kl. 12-15 og torsdag 15. oktober kl. 12-15. Det er obligatorisk oppmøte begge dager for de som skal delta.


For mer informasjon om dette arrangementet kontakt Ida Sørås på e-post ida@viacluster.no.

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle