• benedicte304

Vil du bidra til utvikling av sikker, smart og bærekraftig infrastruktur?

Vi søker prosjektleder:

Har du et kreativt hode, stor arbeidskapasitet, forretningsteft og god evne til å sette deg inn i nye problemstillinger? Ønsker du å bli med på denne spennende reisen til VIA, som gjennom å stimulere til innovasjon og omstilling, bidrar til å bygge sikrere, smartere og bærekraftig transportinfrastruktur?Vi søker nå etter en engasjert, framoverlent og initiativrik prosjektleder som står på for å hjelpe våre medlemmer i arbeidet med å utvikle sikker, smart og bærekraftig transportinfrastruktur. Vi ser etter en person med kommersiell teft som har et helhetlig perspektiv. Du ivaretar våre medlemmer og samarbeidspartnere og bidrar til en bærekraftig utvikling av VIA.

Hos oss bør du ha evnen til å jobbe strukturert, effektivt og selvstendig i et tverrfaglig, kreativt og hektisk miljø. Vi har et utstrakt samarbeid med partnere både i privat, offentlig og akademisk sektor, så gode samarbeidsevner vil bli vektlagt.

Vi forventer at du har høyere utdanning fra universitet eller høgskole – minimum bachelorutdannelse og minst fem års relevant erfaring. God kjennskap til det norske virkemiddelapparatet og ulike støtteordninger vil være positivt.

Sjekk ut hele stillingsannonsen på Finn.no https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=223493085

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle