Vi har fått praksisstudent!

Vi ønsker Kristine Staurland velkommen til VIA som praksisstudent innen kommunikasjon!

April 29, 2024

Kristine går på Årsstudium i kommunikasjon ved Universitetet i Stavanger, og vi er veldig glade for at hun valgte å søke om praksisplass nettopp hos oss.

Kristine synes det virker spennende å få være en del av en organisasjon som setter søkelys på samarbeid og innovasjon innen transportinfrastruktur.

«Jeg ser frem til muligheten til å bli en del av VIA-gjengen, bidra til deres visjon og lære hvordan jeg kan anvende min kunnskap og lidenskap for kommunikasjon i en reell bedriftssetting», sier Kristine.

VIA skaper møteplasser, tilbyr rådgivning og initierer utviklingsprosjekter. Vi legger til rette for dialog mellom kunde og leverandør. Her skjer innovasjon i et samspill mellom bedrifter, utdannings- og forskningsinstitusjoner, utviklingsaktører og andre sentrale offentlige aktører.

«Jeg håper at vi kan skape en god praksisplass for Kristine og gi henne spennende utfordringer som hun kan ta meg seg videre i arbeidslivet.
Vi er sikre på at hennes innsikt, nye perspektiver og ideer vil være positivt for VIA og bidra til å utvikle hvordan vi kommuniserer med medlemmer og nettverk», sier kommunikasjonssjef i VIA, Benedicte Titlestad.  

Sammen med Kristine skal vi dele flere suksesshistorier om VIA sine medlemmer med vårt nettverk.